A magyarok nyilaitól (és az ostobaságtól) ments meg, Uram, minket! - jutott eszembe a felturbózott idézet, amikor megpillantottam azt a városi fősügért, aki FRANCIA Peugeot gépjárművében feszül rovás írásos Nagy-Magyarország matricával a csomagtartón...

Nincs azzal baj, ha van nemzeti öntudatunk, sőt! Manapság is látható, mennyire nem tetszik a vezető nagyhatalmaknak, hogy letaglózott piciny kis hazánk kezd öntudatára ébredni. De azért nem baj, ha ez minőséggel és bölcsességgel társul...

A gépjárműben látható 2 úriember amúgy biztos a könyvtárból jön éppen, ahol a rovásírást és a magyar ősi gyógymódokat kutatta és én pedig rosszindulatú vagyok, de azért élek a gyanúval, hogy fingjuk sincs a témáról és egy általános iskolás töri-teszten elhasalnának. Mert a pálya széléről szeretünk kiabálni, de amikor beállítanak minket, hogy:  "Tessék, lehet kapura törni!" - no akkor elmegy a hangunk és húzódásra panaszkodunk. 

Az Új Színházas tüntetés is eszembe jutott, amikor a tüntetők közül senki, SENKI nem tudott egy előadást mondani, amiben Dörner György szerepel... De említhetném a médiatörvény-elleni kampányt is, amit tízezrek osztogattak meg a facebook-on, de kétlem, hogy akár az egytizedük is olvasta volna magát a törvényt (ezen témákban nem állok egyik oldalra sem, csak magára a tudatlanságra próbálok rávilágítani).

Ezúton is kérem a lázadó, tüntető hajlamú honfitársakat, hogy ragadjanak szerszámot és DOLGOZZANAK, mert az is nagyon hazafias dolog! Feljövőben vannak a kiskertek, újra sláger a házi veteményes! Tesco helyett házi paradicsom, LCD Tv helyett könyv, okos telefon helyett okos, sőt, BÖLCS gazdi - ÍGY IS LEHET ÁM TÜNTETNI!


A bejegyzés trackback címe:

https://varacsk.blog.hu/api/trackback/id/tr674074788

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása