Nap mint nap hallunk róla, hogy mekkora károkat okozott az árvíz. De egy kis odafigyeléssel csökkenthetjük a károk mértékét! Juttassuk le nem használt bútorainkat azoknak, akik otthon nélkül maradtak a katasztrófa miatt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A legjobban ágyakra, szoba-, és konyhabútorokra lenne szükség a térségben!

Mi pont irodabútorokat cserélünk, így asztalokat, polcokat, szekrényeket és pár elektronikai cikket tudtunk felajánlani. Otthon is körbenézünk, s amit nélkülözni tudunk, lejuttatjuk a megfelelő helyre. Érdemes egyeztetni ismerősökkel, barátokkal, sokaknál biztos tele a padlás felesleges bútorokkal! Ha összefogunk ismerőseinkkel, a bútorok fuvaroztatása is könnyebben megoldható.

Építőtáborok is szerveződnek, így aki kétkezi munkával akar segíteni, vagy építőanyagokat tud felajánlani, az is óriási segítséget jelent!

A térségi felajánlásokat a KÖTHÁLÓ koordinálja, ezért érdemes közvetlenül velük felvenni a kapcsolatot! Bízva mindenki tenni akarásában: MrSzelektív

F. Nagy Zsuzsanna (elnök)
Környezeti Tanácsadó Irodák Hálózata
46/382-095, 70/600-2852
fnzs@ecolinst.hu
www.kothalo.hu


A bejegyzés trackback címe:

https://varacsk.blog.hu/api/trackback/id/tr152138128

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

okopiacter 2010.07.08. 12:00:24

Ezt elküldöm a Messzelátósoknak is, akikkel az újrabútor Workshop-ot szerveztük. Mi is elkezdtünk szervezkedni, vannak felajánlások.
süti beállítások módosítása