Világutazó honfitársaim, Ti, akik bejártátok már a Világ minden szegletét (mert magyarokkal ugye mindenhol lehet találkozni), járjatok nyitott szemmel! Ha ráakadtok 1-1 autentikus, vagy vicces szelektív gyűjtési módra, kérlek, küldjétek el hozzánk!

Kedves ismerőseink már megajándékoztak pár kuriózummal, íme az egyiptomi "amphora-style":

Ebben az a slusszpoén, hogy (aki járt Kairóban az tudja) rájuk azért annyira nem jellemző a hulladékhasznosítás... Ez valószínű, csak turistalátványosság. De valahol el kell kezdeni!

Én magam is meglepődve tapasztaltam, hogy bár egész Peruban egy ártatlan gyűjtőszigetet nem látni, a Machu Picchu-n azért van egy placebo-gyűjtő a nyugati turisták számára... Ez megért egy közös képet:

Nos akkor tudjátok a dolgotokat, ugye? ;) ide küldeni sok-sok képet a szelektívekről: varacskblog kukac gmail pont com


A bejegyzés trackback címe:

https://varacsk.blog.hu/api/trackback/id/tr801653085

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

p_cellux 2010.01.11. 15:13:11

Szuper fotógyűjtemény lesz! Ha tudnék képet linkelni ebbe a kommentbe, bizisten megtenném! Kép egy costa rica-i szemetesről a szerkesztőségbe eljuttatva.
süti beállítások módosítása