A frankfurti repülőtér (németül Flughafen Frankfurt am Main, röviden Rhein-Main-Airport) 12 kilométerre fekszik Frankfurt városától. A repülőtér kedvező fekvésének köszönhetően Európa egyik legjelentősebb és legforgalmasabb repülőtere. Személyforgalmát tekintve Európa 3. legnagyobb repülőtere a londoni Heathrow és a párizsi Charles de Gaulle repülőterek után. Teherforgalmát tekintve pedig Európában az első helyen áll. A Frankfurt am Main repülőtér világviszonylatban is a 10 legforgalmasabb repülőtér között van. 

Talán épp emiatt tervezték ilyen az-ember-kedve-megjön-a-szelektáláshoz formájúra, hogy kicsit csökkentsék a lelkiismeretfurdalásukat a repülés okozta óriási ökolábnyomuk miatt. Bár maga a kivitelezés nem tűnik túl környezetbarátnak, meghozza az ember belső motivációját a szelektálásra. Nagyon elit, szupermodern, stílusos. Szerintetek is?

Beküldőnk a SzuperSzemetes, ezúton is köszönet neki!


A bejegyzés trackback címe:

https://varacsk.blog.hu/api/trackback/id/tr512031538

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

cC 2010.05.25. 22:26:00

Hupszi, lemaradt a lényeg: varacskblog@gmail.com - ide várjuk a ti külföldi gyűjtőedényzetes képeiteket! A legviccesebb, legtutibb képeket jutalmazzuk!
süti beállítások módosítása