Olyan jó, szép-ízes magyar megfogalmazással alkotott cikkeket olvasni! Igaz, ritka az ilyen, mint a fehér holló, vagy mint a védett állatok. Főleg ha már vadászni is akarnak rájuk – no de ezt majd később. Aki tehát kulturális-ökológiai élménypontokat kíván gyűjtögetni, vagy csak szeretne átlátni a bennünket körülvevő maszlagon, mint sajtos szendvics a Folpackon, az vegye kézbe a minden szerdán megjelenő Ökoterroir rovatot, ami a Magyar Nemzet környezetvédelmi oldalán található. Érdekes és érdemes!
Én magam is igazságra éhezve zarándokolok el minden szerda reggel az újságoshoz, majd a villamoson igazi öko-gourmet-ként ízlelem a fondorlatos körmondatokat és az ütős jelzőket.
Hegyi Zoltán kendőzetlenül tárja elénk a „való világ” történéseit, melyekkel érdemes tisztába lennünk és saját házunk táján cselekednünk, belátásunk szerint.
Tehát minden szerdán Ökoterroir! Álljon itt egy kis ízelítő, melyre a mai „Mellékhatások” című cikkben is hivatkozik a szerző. Egy kis növénytan Mindenkinek:

 

Magyar Nemzet – 2011. 04. 06. – Ökoterroir – Hegyi Zoltán: Növénytan. A régebbi cikkek itt találhatók: http://mn.mno.hu/portal/mnkornyvedelem


A bejegyzés trackback címe:

https://varacsk.blog.hu/api/trackback/id/tr562844173

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása