Rovarmentes környezetet!

2011.08.29. 15:06

Az emberi hülyeségnek nincs határa! Az ingerküszöb egyre feljebb kúszik és már nem is mozdít meg bennem semmit, ha meglátok egy címlapot (Győzi felvarratja melleit...), de azért még mindig akad 1-2 gyöngyszem! Arról nem is beszélve, hogy annak ellenére dobták ezt a postaládámba, hogy van rajta egy fél méteres matrica, hogy NEM KÉREK SZÓRÓLAPOT! :)

A szórólapot már valami megrágta, látszik nem volt tudatában kikkel packázik:

Megnézném meddig húzná akadozó civilizációnk rovarok nélkül... Valakinek mond valamit a Néma tavasz (Rachel Carson: Néma tavasz, Katalizátor Könyvkiadó, 2007)???

Vagy jöhetnék az einsteini gondolatokkal a méhekről: http://varacsk.blog.hu/2011/04/29/mehek_vegveszelyben

De szerintem elég, ha csak JÓZAN PARASZTI ÉSSZEL végiggondoljuk, hogy amit teszünk, az milyen hatással közösségeinkre, szervezetünkre. Én biztos nem szeretnék egy steril házban lakni, igaz a csótányokért sem rajongok. Ezért takarítok néha, ha lehet nem vegyszerrel, hanem azzal, amivel nagyanyám is takarított... Na mivel is???

A választ biztos nem a Kill-R Kft. oldalán fogjuk megtalálni. De eredményes munkát kívánunk Nekik, had szóljon, ezért is reklámozzuk őket ezzel a cikkel is! Írjatok nekik, rendeljetek teljes vegyszeres Armageddont, lehet még a receptet is érdemes elkérni!


A bejegyzés trackback címe:

https://varacsk.blog.hu/api/trackback/id/tr333188202

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

napos2600 2011.08.29. 15:49:52

MrSzelektiv: Ágyi poloskára mi a természetes, "nagyiféle" irtószer? (van benne némi irónia, de a kérdés komoly!) - a szórólap tényleg nevetséges ;)
süti beállítások módosítása