Szentes nem kér szórólapot!

2012.01.25. 11:13

Tavaly indított szórólap ellenes kampányunk jobban sikerült, mint vártuk. Több szervezet és város jelezte együttműködési szándékát. Nap, mint nap igényelik tőlünk az elriasztó matricákat, eleddig több ezer darabot helyeztek ki belőle Magyarországon a postaládákra. A sok száz köszönőlevél mellett csak egyetlen rosszalló üzenetet kaptunk, azt is a "Terjesztők Baráti Köré"-től (mert van ilyen), hogy maradjunk csak a szelektív hulladékgyűjtésnél, mert ez a kampány átgondolatlan és emberek ezreitől vesszük el a munkalehetőséget... ezt nem is kommentálnám, mert ezzel az erővel ne legyenek biokertek, mert éhen halnak a vegyszergyártók...

A sok jó gyakorlat és jó szándék közül Szentes rukkolt elő a leghatékonyabb ötlettel, ők nemes egyszerűséggel a szelektív begyűjtő és szemétgyűjtő kocsikra tették plakátnagyságban a hirdetményt. Így sikerült megcsípnünk a város legjobb mozgó reklámfelületét!

Szentes városa élen jár a zöld megoldásokban, házhoz menő szelektív rendszerük már évek óta működik, hulladékok tonnáit eltérítve a szemétlerakóktól.

Várjuk a további jó ötleteket és igényeket, aki az alábbi matricát ki szeretné tenni postaládájára, írjon nekünk (gergely@okopack.hu), vagy munkaidőben térjen be irodánkba és kérjen egyet: 1066 Budapest, Teréz krt. 54.

 

További információk és szórólapellenes sajtóanyag itt

Nem kérünk szórólapot Facebook csoport

 


A bejegyzés trackback címe:

https://varacsk.blog.hu/api/trackback/id/tr203753934

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása