A 11. parancsolat: Szemetelj!?

2009.12.21. 17:10

Sosem értettem a szemetelést, mint olyat...

Mintha muszáj lenne, akár egy 11. parancsolat:

Ohh, Teremtés koronája, amire nincs szükséged és már felesleges, nyugodtan borítsd át felebarátod telkére, vagy csak ejtsd ki kezedből útközben... Úgyis lebomlik. (...vagy nem.)”

De komolyra fordítva a szót, bevallom, komolyan aggaszt a helyzet. Ha csak a városban lenne szemetes minden, azt mondom OK, együtt jár a városi rohanással és nemtörődömséggel. De sajnos mindenütt ott van a palack és a zacskó! Mehetek a Börzsönybe túrázni, vagy egy védett területre terepgyakorlatra, teljesen mindegy. A pet-palack és a zacskó alapvető! Mindenhova beszivárognak...

Egyszóval: Meguntuk. Betelt a pohár!

Blogot indítunk. VARACSK a név. Varacsk, mert már évek óta varacskolok a gányban és a szemétben. Felszámoltam egy „rakás” illegális lerakót, kitisztítottunk rengeteg védett területet. De mindig megdöbbenek. Az emberek nem változnak. Vagy mégis?

Szerinted?


A bejegyzés trackback címe:

https://varacsk.blog.hu/api/trackback/id/tr891613812

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása